NÄIN LÖYDÄT PERILLE

JULKISET LIIKENNEYHTEYDET

Hanasaarta lähin metroasema on Koivusaaren asema. Kävelymatkaa Koivusaaren metroasemalta Hanasaareen on noin 1,1 km.

Hanasaareen pääsee metron lisäksi busseilla 105, 121, 121A, 164 ja 164K ja 192/192T/192V:
– Bussilinjat 121, 121A, 164 ja 164K kulkevat arkipäivisin ruuhka-aikaan muutaman minuutin välein Helsingin keskustan ja läntisen Espoon välillä.
– Bussi 192 (V ja T-bussit) kulkee Inkoon ja Kampin välillä liikennöiden arkipäivisin muutaman kerran aamu- ja iltapäivän ruuhka-aikana.
– Bussi 105 toimii liityntäbussina Hanasaaren ja Lauttasaaren metroaseman välillä liikennöiden arkisin muutaman kerran tunnissa.

Hanasaaren bussipysäkiltä, Länsiväylän varresta, on noin 400 metrin kävelymatka Hanasaaren ovelle.

Päiväkohtaiset aikataulut metrolle sekä bussilinjoille löytyvät Reittioppaasta.

PYÖRÄLLÄ

Kaupunkipyöräkaudella Hanasaareen pääsee myös kaupunkipyörällä. Kaupunkipyöräkausi alkaa 1.4.2023 ja päättyy 31.10.2023.
Kaupunkipyöräasema sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä kävelytien varrella.

TAKSILLA

Helsingin keskustasta pääsee taksilla Hanasaareen n. 10 minuutissa. Lentokentältä tullessa matka taittuu n. 40 minuutissa.

Huom! Sekaannusta voi joskus aiheuttaa, että Helsingissä on voimalaitos nimeltä Hanasaari. Pyydä siis taksia ajamaan Hanasaareen Espoossa.

AUTOLLA

Hanasaaren ohitse kulkee Länsiväylä (tie 51, Hangontie). Hanasaareen pääsee autolla suoraan moottoritieltä, oma liittymä ja bussipysäkit sijaitsevat Lauttasaaren ja Kehä I:sen/Tapiolan liittymien välillä. (Liittymän GPS-koordinaatit ovat N60º10,0 E24º50,6). Liittymässä on tienviitta ”Hanasaari”.

Etäisyys Helsingin keskustasta n. 6 km.

Lännestä: Suuntana Helsinki (tie 51),  Hanasaaren liittymässä opasteet.

Pohjoisesta (esim. Helsinki-Vantaan lentokentältä): Suuntana Helsinki, Kehä I länteen Länsiväylälle (tie 51, Hangontie) saakka, jota ajetaan suuntana Helsinki. Noin kilometrin jälkeen Hanasaaren liittymässä opasteet.

Hanasaaressa on runsaasti veloituksetonta paikoitustilaa.

VENEELLÄ

Voit saapua Hanasaareen myös veneellä. Hanasaaren kulttuurikeskuksella on oma laituri saaren länsipuolella, sijainti N 60º09,9 E 24º50,4.

Laituri-info:

  • Venepaikkoja yhteensä 5kpl (4 poijukiinnityspaikkaa ja 1 kylkikiinnityspaikka)
  • Vieraspaikat on merkitty.
  • Syvyys on noin 2,5 metriä. Huomioithan, että vedenkorkeus voi vaihdella runsaastikin.
  • Paikat eivät ole ennakkoon varattavissa, joten suosittelemme soittamaan vastaanottoon ennen vierailua paikkatilanteen varmistamiseksi.