Häät ja perhejuhlat

Hääjuhlat

Elämän suurissa hetkissä on pieni ylellisyys tärkeää. Hanasaaressa järjestätte hääjuhlat jopa 200 vieraalle keskellä luontoa, mutta silti lähellä keskustaa. Meillä on oma laituri, johon voi saapua veneellä, vihkiseremonian voi järjestää meren äärellä, ja hotellistamme löytyy sviitti romanttista hääyötä varten.

Perhejuhlat

Syntymäpäivä, rippijuhla, kastetilaisuus tai jokin muu tärkeä virstanpylväs, jota juhlitaan vain kerran. Sinä valitset, minkälaiset juhlat haluat. Iloa ja samppanjaa, juhlaillallinen meren äärellä tai koko päivän kestävä juhla ohjelmineen. Hanasaaressa järjestät juhlat, jotka muistetaan.

Hanasaaren juhlatilat

Ravintola PLATSissa on yhteensä 240 paikkaa, ja sen yhteydessä toimiva kabinetti voidaan rajata omaksi rauhalliseksi tilaksi 30 henkilölle. Kauniilla säällä vieraat voivat oleskella myös kesäterassilla.

Pienille (alle 30 henkilön ryhmille) suosittelemme ravintolamme kabinettia tai Frank-salonkia, jossa on oma sisäänkäynti. Molemmista tiloista avautuu häkellyttävän kaunis näköala merelle, ja ne sopivat mainiosti pienempiä juhlahetkiä varten.

Pitkämatkalaisille löytyy tarvittaessa yösija omasta hotellistamme.

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään niin pienten kuin suurienkin toiveiden kanssa tehdäkseen juhlapäivästänne ikimuistoisen juhlan.

Katso 360-esitys

***

Kysy tarjous myyntipalvelustamme ja lähetä tarjouspyyntö helposti kotisivuillamme!

TARJOUSPYYNTÖ
***