RUOKA JA JUOMA

ILLALLINEN

PLATS RESTAURANT
PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ravintolassa nautit olostasi suurten ikkunoiden valaisemassa salissa tai
kesäisin suurella ja aurinkoisella terassilla. Maittavan ruokaelämyksen kruunaa upea saaristomerimaisema.

KESÄMENU À LA CARTE

PÖYTÄVARAUS
Muista tehdä pöytävaraus ennakkoon!

VARAA PÖYTÄ

Tai puh. 441


HUONEPALVELU

Huonepalvelumme ansiosta keittiömme luomuksia ja laatuviinejämme voi nauttia myös oman huoneensa rauhassa. Jokaiseen tilaukseen kuuluu leipää ja voita. Huoneeseen saa myös tilattua ennakkoon juomia viinejä, oluita ja virvokkeita pulloittain. Tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan puh. 441.

Ilmoitattehan tilauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot. Huonepalvelumaksu 15 €.

HUONEMENU


KAHVILA & VIINIBAARI

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomilla sekä pikkupurtavalla ympäri vuoden. Lämpimään vuodenaikaan kahvila & viinibaari laajenee aurinkoiselle terassille. Tervetuloa!

KAHVILAMENU


MINIBAARI

Huoneissa on minibaari, josta löydät kylmiä juomia ja pientä syötävää. Ilmoita ostokset vastaanotossa. Ostokset lisätään huonelaskulle ja veloitetaan uloskirjautumisen yhteydessä.


AAMIAINEN

Aamiainen sisältyy huonehintaan ja tarjoillaan ravintolassa (2. krs). Voit tilata aamiaisen myös huoneeseen. Aamiaistarjotin on omassa huoneessa nautittavaksi suunniteltu aamiaiskokonaisuus. Huonepalvelumaksu 15€. Tilaa aamiaistarjotin ravintolasta puh. 441 tai vastaanotosta puh. 9.

AUKIOLOAJAT


KEITTOKIRJA

Hanasaaren keittokirja palkittiin 4.6.2022 Gourmand World Cookbook Awardsissa Uumajassa maailman parhaana keittokirjana kategoriassa ”ravintolat”. Kirja on myös voittanut Ruotsin Måltidsakademienin Årets svenska måltidslitteratur -kilpailun pohjoismaisen ruokakirjallisuuden sarjassa. Suomen kirjataiteen komitea palkitsi keittokirjan yhdeksi Suomen kauneimmista kirjoista.

Kirja kertoo PLATS ravintolasta, keittiöpäällikkö Lukas Hemnellistä ja hänen tiimistä, kalastajasta, olutta valmistavasta kokista, ja resepteistä. Niissä painottuvat rikas pohjoismainen makumaailma ja paikalliset, kestävästi kasvatetut ainekset.

Kirja tarjoaa moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat aina yhdistäneet Suomea ja Ruotsia. Lisäksi kansiin kätkeytyy korkealuokkaisia valokuvia silmänruoaksi.

Osta kirja vastaanotosta tai verkkokaupastamme.


HANASAAREN OLUT

Soppa on Hanasaaren keittiömestari Henrik Österbergin gastronominen taidonnäyte. Se on syntynyt intohimosta yhdistää olut osaksi keittiön tarjontaa – luontoa ja suomalaisia raaka-aineita kunnioittaen. Soppa on kaiken kansan seurustelukeitto ja täydellinen valinta hyvän ruuan ystävälle. Suoraan keittiöstä pöytään tarjoiltuna. Tämä artesaanikeitos on kaikessa yksinkertaisuudessaan taidetta. Kuuleman mukaan ei ole oluen ystävää, jolle ei Soppa maistuisi!

Soppa-oluen löydät PLATS -ravintolan, viinibaarin ja huonemenun juomavalikoimasta.