Ravintola PLATS sekä kahvila & viinibaari

 

Hanasaaren ravintolapalvelut koostuvat tasokkaasta ravintola PLATSista sekä aulan tunnelmallisesta kahvilasta & viinibaarista.

Ravintola PLATS

PLATS tarkoittaa tuttavallista kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita. Se tarkoittaa myös paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Ravintola PLATSissa nautit olostasi avaralla ja aurinkoisella kesäterassilla tai suurten ikkunoiden valaisemassa salissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Maittavan ruokaelämyksen kruunaa upea saaristomerimaisema.

240-paikkaisesta ravintolasalista on erotettavissa noin 30 henkilön kabinetti.

 

Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ympäri vuoden, ja se on avoinna joka päivä klo 11.00–00.00 take away-periaatteella.

Lämpimään vuodenaikaan kahvila & viinibaari laajenee merinäköalalliselle terassille, ja hämärtyvien iltojen tunnelmasta voi nauttia mukavasti sohvaryhmillä biotakan äärellä.

 

Tutustu ravintolaan sekä kahvilaan & viinibaariin: Katso 360-esitys