RAVINTOLA JOHANNEKSEN GOURMET AWAY

 

Hanasaaren & ravintola Johanneksen ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta loimme ravintolalle Gourmet Away -noutoruokapalvelun!

Tutustu Gourmet Away -palveluumme tästä!

Tilaa tänään, nouda huomenna!
Palvelemme joka päivä!

 


 

Hanasaaren ravintolapalvelut koostuvat tasokkaasta ravintola Johanneksesta sekä aulan tunnelmallisesta kahvilasta & viinibaarista.

Ravintola Johannes

Tarjoamme Ravintola Johanneksessa kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, jossa puhtaat, pohjoismaiset maut, kestävä maatalous ja eettinen ajattelu kohtaavat. Keittiössä perinteiden kunnioittaminen yhdistyy innovatiiviseen ruoanlaittotapaan!

Maittavan ruokaelämyksen kruunaa suuren lasiseinän takana avautuva upea saaristomerimaisema, ja lämpimään vuodenaikaan maisemaa voi ihailla myös ravintolan aurinkoiselta terassilta.

240-paikkaisesta ravintolasalista on erotettavissa noin 30 henkilön kabinetti.

Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ympäri vuoden, ja se on avoinna joka päivä klo 24 saakka.

Lämpimään vuodenaikaan kahvila & viinibaari laajenee merinäköalalliselle terassille, ja hämärtyvien iltojen tunnelmasta voi nauttia mukavasti sohvaryhmillä biotakan äärellä.

 

Tutustu ravintolaan sekä kahvilaan & viinibaariin: Katso 360-esitys