NORDISK GASTRONOMI

CAFÉ OCH VINBAR

Hanaholmens café & vinbar lockar besökare året runt med sitt sortiment av drycker och tilltugg. När det är varmt ute kan du njuta av terrassen med havsutsikt. Vid kallare väder bjuder den öppna biospisen och mjuka inredningen på en stämningsfull atmosfär. Hanaholmens restaurangtjänster består av restaurang PLATS och lobbyns mysiga café & vinbar. Läs mera…

RESTAURANG PLATS

I Restaurang PLATS bjuder vi på mat, tillagad på säsongens bästa råvaror, där de rena nordiska smakerna, ett hållbart jordbruk och ett etiskt tänkande möts. I köket förenas känslan för traditionerna med ett innovativt sätt att laga mat.

Kronan på den utsökta matupplevelsen är den fantastiska skärgårdsutsikten som öppnar sig bortom den stora glasväggen. Under den varma årstiden kan den även avnjutas från den soliga terrassen.

Genom att boka bord i förväg försäkrar du dig om en plats i vår populära Restaurang PLATS.

BOKA BORD

PLATS Restaurang är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester. Restaurangen rymmer 240 personer. Cocktailmottagning är för upp till 380 personer. Restaurangen har ett separat kabinett för 30 personer. Bekanta dig med restaurangen och café & vinbaren!

Se 360-visning

Välkommen!