HANAHOLMEN

YHTEYSTIEDOT

HANASAARI – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
FI-02100 Espoo
+358 (0)9 435 020

HOTELLIN VASTAANOTTO 
+358 (0)9 435 020
reception@hanaholmen.fi

MYYNTIPALVELU
+358 (0)9 4350 2411
myyntipalvelu@hanaholmen.fi
Ma-pe 8.30-15.30

KULTTUURIKESKUS 
info@hanaholmen.fi

KOKOUSPALVELUT

Hanasaaressa voit järjestää jopa 230 henkilön kansainväliset seminaarit, asiakastilaisuudet, suunnittelutyöpajat, yrityksen workshop-tilaisuudet, kick-off -päivät ja henkilöstöjuhlat – ainutlaatuisessa ympäristössä, meren äärellä.

Hanasaaren auditorio, iso kongressisali sekä 9 erilaista, inspiroivaa, merinäköalallista kokoustilaa muodostavat monipuolisen kokonaisuuden erikokoisten ryhmien käyttöön.

Uniikit tilat soveltuvat konferensseihin, johtoryhmätyöskentelyyn sekä innovatiivista ympäristöä vaativille ryhmille ja myös tavanomaisempiin kokouspäiviin. Sopisiko tarpeisiinne sohvaryhmin ja kokouspöydin varusteltu salonkimme Frank tai ainutlaatuinen Dynamit -creative space nojatuoliryhmineen?

Kaikki kokoustilat ovat nykyaikaisella tekniikalla varusteltuja, ja auditoriossa ja kongressisalissa on lisäksi simultaanitulkkauslaitteisto. Teknisissä kysymyksissä apunasi on asiantunteva kongressiteknikko. Maksuton WiFi on saatavilla koko talossa.

Hanasaaren upea saaristoluonto tarjoaa myös kauniit puitteet erilaisille juhlaillallisille, cocktailtilaisuuksille, hääjuhlille tai muille perhejuhlille.

Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua mielellään yksityiskohtien toteuttamisessa. Varaukset ja tiedustelut numerosta 411 tai lähetä tarjouspyyntö helposti kotisivuillamme.

TARJOUSPYYNTÖ

TAIDE & KULTTUURI

Taiteella on Hanasaaressa erityinen merkitys ja historia. Jo keskuksen perustamisen aikoihin oli selvää, että rakennukseen tulisi taidetta. Hanasaaren taidekokoelma kuvastaa Suomen ja Ruotsin kuvataiteen trendejä 1970-luvun alusta lähtien. Määrällisesti eniten tiloissamme on grafiikkaa. Taidekokoelmaa on vuosien mittaan kasvatettu hankinnoin sekä lahjoitusten kautta. Taide on levinnyt myös Hanasaaren ympäristöön ja luontoon.

Tutustu vierailun aikana Hanasaaren taideaarteisiin – niin design-huonekaluihin, laajaan modernin taiteen kokoelmaan, arkkitehtuuriin, kuin taidepuistoonkin.

HANASAAREN GALLERIA (2.krs)
MA-SU  10-20
Vapaa sisäänpääsy

TAIDEPUISTO
Hanasaaren taidepuisto tarjoaa kävijälle mahdollisuuden ihailla pohjoismaista taidetta ulkoilmassa. Koe taide-elämyksiä sopusoinnussa luonnon kanssa. Myös meri on alati läsnä. Kysy taidekartta vastaanotosta!

YHTEISKUNTA JA KOULUTUS

Hanasaari järjestää merkittäviä politiikan, talouden ja koulutuksen aloja käsitteleviä seminaareja, joissa akateemisen maailman edustajat, opettajat, poliitikot ja muut asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Lue lisää…

TAPAHTUMAT 

RAHASTOT

Hanasaari hallinnoi neljää pohjoismaista rahastoa. Lue lisää…