Champagne Boizel Dinner
Kom och njut av en underbar Champagne Boizel Dinner i vår restaurang PLATS torsdagen den 6 juni 2024 kl. 19! Under årets andra Winemakers Dinner gör vi en djupdykning i den franska Boizel-champagnens värld.
Under kvällen serveras en fyrarätters middag planerad av restaurang PLATS kökschef Lukas Hemnell med viner utvalda av Florent Roques-Boizel. Priset för middagsmenyn och de speciellt utvalda vinerna och aperitifen är 149 € / person.
Under kvällen berättar Florent Roques-Boizel mer om vinernas bakgrund och om sin egen familj, som firar 190-årsjubileum 2024. Det utlovas en unik kväll i Hanaholmens vackra havslandskap!
***
KVÄLLENS VINER & APERITIF
Brut Réserve
Ultime Zéro
Grand Vintage 2014
Blanc de Blancs 2009
Rosé Absolu
***
MENY
SIKTARTAR
Siktartar, sikrom och avrunnen gräddfil
SPARRIS & RAMSLÖK
Sparrissoppa, belugalinser och ramslöksolja
VAKTEL & TOPPMURKLA
Vaktel med spetskål och sås på toppmurkla
BRILLAT SAVARIN OST
RABARBER OCH JORDGUBBAR
Rabarberkompott, kardemummacrumble, vaniljsås och jordgubbssorbet
***
Bienvenue!