Champagne Boizel Dinner

Kom och njut av en underbar Champagne Boizel Dinner i vår restaurang PLATS torsdagen den 6 juni 2024 kl. 19! Under årets andra Winemakers Dinner gör vi en djupdykning i den franska Boizel-champagnens värld.

Under kvällen serveras en fyrarätters middag planerad av restaurang PLATS  kökschef Lukas Hemnell med viner utvalda av Florent Roques-Boizel. Priset för middagsmenyn och de speciellt utvalda vinerna och aperitifen är 149 € / person.

Under kvällen berättar Florent Roques-Boizel mer om vinernas bakgrund och om sin egen familj, som firar 190-årsjubileum 2024. Det utlovas en unik kväll i Hanaholmens vackra havslandskap!

BOKA DIN PLATS

***

KVÄLLENS VINER & APERITIF

Brut Réserve

Ultime Zéro

Grand Vintage 2014

Blanc de Blancs 2009

Rosé Absolu

***

MENY

SIKTARTAR
Siktartar, sikrom och avrunnen gräddfil

SPARRIS & RAMSLÖK
Sparrissoppa, belugalinser och ramslöksolja

VAKTEL & TOPPMURKLA
Vaktel med spetskål och sås på toppmurkla

BRILLAT SAVARIN OST

RABARBER OCH JORDGUBBAR
Rabarberkompott, kardemummacrumble, vaniljsås och jordgubbssorbet

***

Bienvenue!