Kuka hallitsee mieltäsi?

Hanasaari, Espoo

|
19.3.2018 17:00 - 21:00

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto järjestää yhteistyössä mm. Tanskan suurlähetystön kanssa Arto Halosen The Guardian Angel -elokuvan ennakkonäytöksen Hanasaaressa.

Arto Halosen maaliskuussa ensi-iltansa saava psykologinen trilleri The Guardian Angel – Suojelusenkeli kertoo tarinan Tanskaa 1950-luvulla kuohuttaneista hypnoosimurhista. Tositapahtumiin pohjautuvassa elokuvassa paneudutaan hypnoosin ja manipulaation maailmaan ja pohditaan, kuinka paljon ihmisen mieltä voidaan ohjailla ulkopuolelta. Aihe on ajankohtainen entistä manipulatiivisemmassa maailmassamme, jossa voi välillä olla vaikea erottaa, miten paljon toimintaamme ohjaavat erilaiset impulssit ja ympäristön syöttämät suggestiot. Kuinka herkkä ihmismieli on manipulaatiolle?

llta alkaa paneelikeskustelulla, jossa manipulaatiota ja hypnoosia pohditaan eri näkökulmista. Paneelia vetää elokuvatoimittaja Silja Sahlgren-Fodstad ja siihen osallistuvat mm. kirjailija Rosa Liksom ja mentalisti Jose Ahonen. Elokuvan ennakkonäytöksen jälkeen ohjaaja Arto Halonen ja elokuvan tanskalaistähdet Johannes Lassen ja Cyron Melville keskustelevat elokuvasta Siljan johdolla ja vastaavat yleisökysymyksiin.

Tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja: fonderna@hanaholmen.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevasta linkistä.