Svensk frukost -seminaari Oulussa

Oulun Scandic, Saaristonkatu 4

|
27.4.2018 08:00 - 09:30

Svenska nu -verkosto ja Business Sweden järjestävät aamiaisseminaarin elinkeinoelämälle ja paikallisille päättäjille perjantaina 27. huhtikuuta 2018 klo 08.00-09.30 Oulun Scandicissa, Saaristonkatu 4.

Tilaisuuden alussa suurlähettiläs Anders Ahnlid valottaa ajankohtaisia asioita Suomen ja Ruotsin välisessä yhteistyössä. Tämän jälkeen Senior Advisor Jukka Olli Business Oulusta ja Global Business Developer Erik Hagenrud Business Swedenistä keskustelevat Oulun ja Luulajan välisestä elinkeinoelämäyhteistyöstä. Tilaisuus päättyy Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajan Kyösti Oikarisen (Kesk) ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtajan Satu Haapasen (Vihr) väliseen keskusteluun aiheesta ”Oulu mainostaa olevansa “Capital of Northern Scandinavia”. Mitä se merkitsee kulttuurisesti, taloudellisesti ja poliittisesti?”. Tilaisuudessa on maittava aamiaistarjoilu, joka nautitaan tilaisuuden aikana.

OHJELMA

08.00 Avaus

  • projektipäällikkö Elina Rantanen, Business Sweden
  • projektipäällikkö Mikael Hiltunen, Svenska nu -verkosto

08.15 Ajankohtaisia asioita Ruotsin ja Suomen välisessä yhteistyössä, suurlähettiläs Anders Ahnlid

08.30 Oulun ja Luulajan välinen elinkeinoelämäyhteistyö – Miten voisimme nostaa elinkeinoelämän ja yhteistyön uudelle tasolle ja lisätä integraatiota ja liiketoimintaa?

  • keskustelijoina Jukka Olli, Senior Advisor Teollisuus, Business Oulu ja Erik Hagenrud, Global Business Developer, Business Sweden
  • keskustelun juontaa projektipäällikkö Elina Rantanen

09.00 Oulu mainostaa olevansa “Capital of Northern Scandinavia”. Mitä se merkitsee kulttuurisesti, taloudellisesti ja poliittisesti?

  • keskustelijoina Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kyösti Oikarinen (Kesk) ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Satu Haapanen (Vihr)
  • keskustelun juontaa projektipäällikkö Mikael Hiltunen

09.30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä.