Det nya Norden – Uusi Pohjola 2018

Hanasaari, Espoo

|
27 - 30.5.2018

Tervetuloa pohjoismaiseen verkosto-ohjelmaan Det nya Norden – Uusi Pohjola Helsinkiin/Espooseen 27.-30.5.2018

Oletko kiinnostunut Itämerta, meriä ja ympäristöä koskevista kysymyksistä? Oletko työskennellyt kysymysten kanssa jotka koskevat merien hyvinvointia tai ilmastonmuutosta? Haluatko jakaa kokemuksestasi ja osaamisestasi ja sammalla oppia muilta? Haluatko olla mukana rakentamassa toimintasuunnitelman ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja merien hyvinvoinnin parantamiseksi?

Mikäli olet 22-35-vuotias, saatat olla oikea henkilö verkosto-ohjelmaamme. Det nya Norden – Uusi Pohjola järjestetään 27.-30.5.2018 Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa Espoossa. Tervetuloa hakemaan ohjelmaamme!

Miten osallistujat valitaan?
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Ohjelman tavoitteena on saada kirjava osallistujaryhmä (ikä, sukupuoli, tausta, kokemus) ja siihen hyväksytään 3 osallistujaa jokaisesta pohjoismaasta sekä Virosta. Maksimi osallistujamäärä on 18 henkeä.

Hakemus tulee lähettää viimeistään 31.3, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Osallistujille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun puoleen väliin mennessä.

Lue lisää verkosto-ohjelmasta: Det nya Norden 2018

Katso vuoden 2018 Det nya Norden ohjelmalehtinen täältä.

Viime vuoden tunnelmia:

Hakuaika on umpeutunut.