Kuukauden pohjoismainen elokuva: Mansikkamaa

Hanasaari, Espoo

|
5.3.2018 18:00 - 19:30

Näytöksen liput voi varata 5.2.2018 klo 10.00 alkaen tältä sivulta.


Mansikkamaa

Wictor Ericsson, Ruotsi, Puola (2017), 93 min, K-12

Kielet: puola, ruotsi, englanti, tekstitetty ruotsiksi ja suomeksi

15-vuotias Wojtek on tullut vanhempiensa kanssa Puolasta Ruotsiin tekemään töitä mansikanpoimijana. Tilalla hän tutustuu maanviljelijän tyttäreen Anneliin. Vaikka marjanpoimijoiden ja paikkakunnan asukkaiden välillä on huomattava statusero, nämä kaksi alkavat tavata toisiaan salaa.

Elokuva on rakkaustarina, joka toimii realistisena, ja siksi myös epämukavana muistutuksena siitä, kuinka kohtaamme toisemme, ja kuinka erilaiset lähtökohdat ja tulevaisuudennäkymät meillä voi olla. Elokuva on kriitikkojen ylistämä sekä Ruotsissa että Suomessa ja sitä on verrattu Roy Anderssonin läpimurtoelokuvaan Eräs rakkaustarina.

Tervetuloa!


Vuonna 2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta legendaarisen ruotsalaisen elokuvantekijän, teatteriohjaajan ja kirjailijan Ingmar Bergmanin syntymästä. Hanasaari osallistuu juhlavuoden viettoon järjestämällä luentoja ja tapahtumia yhteistyössä Ingmar Bergmanin säätiön kanssa.

Elokuvanäytösten yhteydessä järjestetään Kuukauden Bergman -keskustelusarja ennen elokuvaa klo 16.30-17.30.
Lue lisää ja ilmoittaudu seuraavaan Kuukauden Bergman -keskusteluun täältä.

 

Pientä purtavaa, kylmiä ja kuumia juomia Hanasaaren aulan uudessa viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 asti!

Tervetuloa pohjoismaisten makujen äärelle!