Kuukauden pohjoismainen elokuva: The Man

Hanasaari, Espoo

|
9.4.2018 18:00 - 19:30

Näytöksen liput voi varata 5.3.2018 klo 10.00 alkaen tältä sivulta.


The Man (Mesteren)

Charlotte Sieling, Tanska (2017), 94 min, K-12

Kieli: tanska, tekstitetty suomeksi

Isä, poika ja pyhä taide.

Maailmankuulu ja eksentrinen taiteilija Simon dominoi sekä taidemaailmaa että omaa ateljeetaan. Pyjamaan pukeutuneena hän johtaa noin kymmentä alaista, jotka tekevät töitä hänelle ja Taiteelle. Simonin maailma horjuu, kun hänen poikansa yllättäen ilmestyy hänen elämäänsä. Myös poika on taiteilija, jolla on oma ego, ja myös hän tekee töitä taideprojektien parissa. Isän on vaikea antaa pojalleen osaa sekä huomiostaan että itsestään.

Ohjaaja on Charlotte Sieling, joka käsittelee miesegoa humoristisella ironialla. Suurena Mestarina näemme Søren Mallingin, joka tekee jälleen fantastisen roolisuorituksen. Muissa rooleissa nähdään mm. norjalainen Ane Dahl Torp.

Tervetuloa!


Vuonna 2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta legendaarisen ruotsalaisen elokuvantekijän, teatteriohjaajan ja kirjailijan Ingmar Bergmanin syntymästä. Hanasaari osallistuu juhlavuoden viettoon järjestämällä luentoja ja tapahtumia yhteistyössä Ingmar Bergmanin säätiön kanssa.

Elokuvanäytösten yhteydessä järjestetään Kuukauden Bergman -keskustelusarja ennen elokuvaa klo 17-17.45. Lue lisää ja ilmoittaudu seuraavaan Kuukauden Bergman -keskusteluun täältä.

Pientä purtavaa, kylmiä ja kuumia juomia Hanasaaren aulan uudessa viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 asti!

Tervetuloa pohjoismaisten makujen äärelle!