Yliopistojen merkitys valtionmuodostukselle Ruotsissa, Suomessa ja Virossa!

Hanasaari, Espoo

|
23.11.2018 13:00 - 16:00

Tervetuloa yliopistohistorialliseen seminaariin Tarton yliopiston, Uppsalan yliopiston ja Turun kuninkaallisen akatemian/Keisarillisen Aleksanteri-yliopiston/Helsingin yliopiston merkityksestä valtionmuodostukselle Ruotsissa, Suomessa ja Virossa.

Uppsalan, Tarton ja Turun/Helsingin yliopistot perustettiin 1477-1640. Niillä on valtava merkitys maidemme historialle. Historioitsijat ja muut asiantuntijat keskustelevat tästä Hanasaaressa perjantaina 23.11.2018 klo 13-16 Viron 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi!

Seminaarissa puhuvat tohtori Mart Kuldkepp University College Londonista ja Tarton yliopistosta, professori Martin Hårdstedt Uumajan yliopistosta, professori Laura Kolbe Helsingin yliopistosta ja tohtorikoulutettava Pia Österman Helsingin yliopistosta.

Seminaari on englanninkielinen. Yleisökysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös suomeksi ja ruotsiksi.

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu seminaarin alla olevasta linkistä. Huomioi, että ilmoittautumislomake sisältää myös tarjouksen Hanasaareen buffetlounaasta alennettuun hintaan klo 11.30-12.30.

Lisätietoja: projektipäällikkö Janne Wikström, janne.wikstrom(at)hanaholmen.fi