Kuukauden pohjoismainen elokuva

Hanasaari on vakiintunut toimija pohjoismaisella elokuva-alalla. Kuukauden pohjoismainen elokuva on tunnettu konsepti, joka on houkutellut vuosien mittaan tuhansia elokuvien ystäviä.

Hanasaari tarjoaa puitteet ja infrastruktuurin, jotka tukevat pohjoismaisten elokuvien ensi-iltojen markkinointia. Keskuksessa voidaan järjestää esimerkiksi ohjaajavierailuja ja näyttelijöiden haastatteluja, ja se auttaa myös medianäkyvyyden hankkimisessa. Muutkin toimijat ovat tervetulleita mukaan.

Toimintaa jatketaan entiseen tapaan järjestämällä kaksi esitystä kuukaudessa. Myös yhteistyö Kino Tapiolan ja Espoo Ciné -elokuvafestivaalin kanssa jatkuu edelleen.

Elokuvaesitykset nivoutuvat luonnollisesti muuhun liiketoimintaan. Rakennuksen pohjakerroksessa toimiva uusi ja viihtyisä bistro tarjoilee aterioita ennen elokuvaesityksiä ja niiden jälkeen. Esitykset ovat maksuttomia, mutta niihin on ilmoittauduttava etukäteen.

Kuukauden pohjoismainen elokuva esitetään muuallakin Suomessa yhteistyössä Walhalla ry:n ja alueellisten elokuvafestivaalien kanssa.

Napsauttamalla tätä voit lukea lisää Hanasaaressa kulloinkin esitettävistä elokuvista.

Kevään 2019 elokuvien näytöspäivämäärät:

  • 14.1.2019 The Swan
  • 11.2.2019 Amatöörit (lippuja voi varata 14.1. klo 10 alkaen)
  • 11.3.2019 Raja(lippuja voi varata 11.2. klo 10 alkaen)
  • 8.4.2019 Euphoria (lippuja voi varata 11.3. klo 10 alkaen)
  • 6.5.2019 (Espoo Ciné)