Det nya Norden – Uusi Pohjola 2019

Hanasaari, Espoo

|
12 - 15.5.2019

Tervetuloa pohjoismaiseen verkosto-ohjelmaan Det nya Norden – Uusi Pohjola Helsinkiin/Espooseen 12.-15.5.2019!

Oletko kiinnostunut eurooppalaisesta identiteetistä, EU:sta, keskusteluista liittyen arvoihin, demokratiaan tai populismiin Pohjoismaissa? Oletko työskennellyt kysymysten kanssa jotka koskevat integrointia, koulutusta, globaalia taloutta tai politiikkaa? Haluatko jakaa kokemuksestasi ja osaamisestasi ja sammalla oppia muilta? Tämä on sinulle, joka haluaa olla mukana vaikuttamassa konkreettisiin suunnitelmiin siitä, miten voimme työstää yhteisiä tavoitteita Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Ohjelma on tarkoitettu nuorille (tuleville) asiantuntijoille julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta Pohjoismaissa. Vuoden teema on Eurooppa ja EU suhteessa Pohjoismaihin. Mikäli olet 22-35-vuotias, saatat olla oikea henkilö verkosto-ohjelmaamme. Tervetuloa hakemaan ohjelmaamme!

Miten osallistujat valitaan?
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Ohjelman tavoitteena on saada kirjava osallistujaryhmä (ikä, sukupuoli, tausta, kokemus) ja siihen hyväksytään noin 4 osallistujaa jokaisesta pohjoismaasta. Maksimi osallistujamäärä on 18 henkeä.

Hakemus tulee lähettää viimeistään 2.4.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Osallistujille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun puoleen väliin mennessä.

Lue lisää verkosto-ohjelmasta: Det nya Norden 2019

Jos sinua kiinnostaa, miltä ohjelma näytti aikaisempina vuosina, katso video tai lue lehtijuttu ohjelmaan liittyen:

Lue lehtijuttu täältä