Kuukauden pohjoismainen elokuva: Borg/McEnroe

Hanasaari, Espoo

|
5.2.2018 18:00 - 20:00

Näytöksen liput voi varata 8.1.2018 tältä sivulta.


Borg/McEnroe

Janus Metz, Sverige (2017), 107 min, S

Kielet: ruotsi, englanti, ranska, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

Borg on elokuva ruotsalaisen ikonin Björn Borgin matkasta Södertäljestä maailmaneliittiin aikana, jolloin kaikki oli mahdollista. Elokuva kertoo Borgin ja amerikkalaisen John McEnroen välisestä Wimbledon-ottelusta, joka pelattiin kesällä 1980. Heidän keskinäinen kilpailunsa kiinnitti koko maailman mielenkiinnon.

Elokuvassa mukana ovat mm. Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf ja Stellan Skarsgård. Ohjaaja on tanskalainen, palkittu dokumenttielokuvaohjaaja ja elokuvantekijä Janus Metz.

Borg / McEnroe saattaa olla tennismaailmaan sijoittuva elokuva – mutta se on todellakin katsomisen arvoinen myös sellaiselle, joka vaihtaa mielellään kanavaa, kun tv:stä tulee urheilua.” Silja Sahlgren-Fodstad, Yle

Tervetuloa!


Vuonna 2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta legendaarisen ruotsalaisen elokuvantekijän, teatteriohjaajan ja kirjailijan Ingmar Bergmanin syntymästä. Hanasaari osallistuu juhlavuoden viettoon järjestämällä luentoja ja tapahtumia yhteistyössä Ingmar Bergmanin säätiön kanssa.

Muistithan myös ilmoittautua Kuukauden Bergman-keskusteluun ennen elokuvaa?
Lue lisää: Kuukauden Bergman: Mikael Timm ja Silja Sahlgren klo 16.30. Ilmoittaudu tästä

 

Pientä purtavaa, kylmiä ja kuumia juomia Hanasaaren aulan uudessa viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 asti!

Tervetuloa pohjoismaisten makujen äärelle!