Siirretty verkkoon: Hanasaaren lukupiirissä Patrik Svensson: Ankeriaan testamentti

Hanasaari, Espoo

|
20.5.2020 16:00 - 17:00
Kuva: Tammi

Keskustelemme Tammen kustannuspäällikkö Markku Aallon johdolla ruotsalaisen Patrik Svenssonin maailmanmenestysteoksesta Ankeriaan testamentti (Ålevangeliet), joka ilmestyi suomeksi alkuvuodesta.

Ankerias on luonnontieteellinen mysteeri, kala, josta tiede, filosofia ja taidekin ovat vuosituhansien ajan turhaan yrittäneet ottaa selkoa. Ja joka tekee nyt kuolemaa silmiemme edessä. Kirja muistuttaa meitä omastakin katoavaisuudestamme ja kaiken hauraudesta. Sukupuuton uhkaamien ankeriaiden kautta käsitellään suuria teemoja kuten ilmastonmuutosta, tieteenhistoriaa, uskontoa ja kuolemaa, ja kuinka meidän tulisi elää ennen sitä.

Ankeriaan testamentti on kerronnallista tietokirjallisuutta parhaimmillaan: koskettava kertomus isän ja pojan suhteesta, juurista, kohtalosta, elämästä ja kuoleman kohtaamisesta.

Tutustu teokseen ja tule keskustelemaan siitä lukupiiriimme!

Keskustelu käydään suomeksi Zoom-palvelussa. Lukupiirin mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 15 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse linkki, jota klikkaamalla lukupiiriin pääsee sisään tapahtuma-aikana. Linkistä ladataan ensin Zoom omalle koneelle, mikäli sitä ei vielä omalta koneelta löydy. Tarkistathan, että selaimesi sallii ponnahdusikkunat. Pääset tämän jälkeen lukupiiriin vain avaamalla Zoomin.  Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse. Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia kirjasta!

Ilmoittaudu lukupiiriin viimeistään 17.5.2020 tästä linkistä.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Tamminen, jaana.tamminen(at)hanaholmen.fi

Yhteistyössä: Hanasaari ja Tammi