Ilta Jens Lapiduksen kanssa

Hanasaari, Espoo

|
5.5.2023 17:00 - 20:00

Tervetuloa viettämään iltaa ruotsalaisen dekkarikirjailija ja asianajaja Jens Lapiduksen kanssa.

Aloitamme klo 17.00-18.00 kirjailijakeskustelulla auditoriossa, jossa Jens Lapidus keskustelee oikeuspsykologi Julia Korkmanin kanssa, ja jatkamme klo 18.30 PLATS -ravintolassa, jossa Jens esittelee omia viinejään. Kirjailijakeskustelun jälkeen Jens Lapidus signeeraa kirjojaan.

Auditorion tilaisuuteen kuuluu lasillinen Jens Lapiduksen omaa Snabba Cash by Jens Lapidus Cava Brut Reserva Organic -kuohuviiniä. Tarjolla on myös alkoholiton vaihtoehto.

Kirjailijakeskustelun hinta on 14 euroa/lippu. Osta lippu tästä

Kirjailijakeskustelun jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa klo 18.30 alkaen PLATS -ravintolassa omakustanteisella à la carte-illallisella, jossa Jens kertoo kiinnostuksestaan viineihin ja esittelee omia viinejään. Ravintolan tilaisuuteen pääset osallistumaan varaamalla illallispöydän ravintolasta. Paikkoja rajoitetusti.

VARAA PÖYTÄ
Huomioithan, että tapahtuma on anniskelutilaisuus (K-18).
Kirjailijakeskustelun kieli: Ruotsi, simultaanitulkkaus suomeksi.
Tervetuloa mukaan!

Jens Lapidus

Jens Lapidus on ruotsalainen juristi ja dekkarikirjailija, joka vuonna 2006 nousi maailmanmaineeseen Rahalla saa –kirjallaan, joka kuvaa rikollisten sisäistä logiikkaa. Rahalla saa aloitti Stockholm noir -trilogian, ja sen pohjalta tehty elokuva sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2010, jatko-osa 2012.

Hänen seuraava trilogiansa Vip-huone (2014), Sthlm delete (2015) ja Top Dog (2017) oli niin ikään myynti- ja arvostelumenestys. Sen pohjalta julkaistiin vuonna 2020 tv-sarja Top Dog. Samana vuonna 2020 Jens Lapidus debytoi lastenkirjailijana ja vuonna 2021 hänen Rahalla saa -kirjasta tehtiin Netflix-sarja.

Jens Lapidus on myös menestynyt puolustusasianajaja ja edustanut lukuisissa oikeudenkäynneissä Ruotsin pahamaineisimpia rikollisia. Hän on työnsä kautta seurannut aitiopaikalta Helvetin enkeleiden ja Bandidoksen välienselvittelyjä, mafioita, vankilajengejä sekä huumeiden, aseiden ja rahan muodostamaa epäpyhää kolmiyhteyttä.

Lähde: Albert Bonniers Förlag/Like Kustannus

Copyright/fotograf: Thron Ullberg (Albert Bonniers Förlag)