Kirjailijakeskustelu Thella Johnsonin kanssa

Hanasaari, Espoo

|
16.6.2023 18:00 - 19:00

Tervetuloa kaksikieliseen kirjailijakeskusteluun!

Kaksikielinen kirjailijakeskustelu Thella Johnsonin ja Ella Turtan kanssa

Ilta kirjallisuudesta, musiikista ja juurista Ruotsissa ja Suomessa kahdella kielellä.

Vuonna 1979 syntynyt Thella Johnson varttui Tukholmassa suomalaisen äidin ja ruotsalaisen isän kanssa ja on äskettäin debytoinut romaanillaan FredRauha”.

Fred on hellä perhemuotokuva ja kertomus sodanjälkeisestä ajasta ja ihmisistä Ruotsissa ja Suomessa – kahdessa maassa, joiden sanotaan olevan lähellä toisiaan, kuin sisaruksia. Fred on myös tarina siitä, mitä sota tekee meille. Ja siitä, mitä rauha tekee meille.

Thella ja Ella keskustelevat illan aikana juurista, identiteetistä ja kielestä Fred-kirjan pohjalta, joka itsessään on tarina perhesuhteista kolmessa sukupolvessa ja kahdessa kansakunnassa, Itämeren molemmin puolin.

Keskustelu järjestetään Hanasaaren viihtyisässä viinibaarissa, missä voi illan aikana nauttia herkullisista pikkupurtavista tai juomista sekä nauttia merellisestä maisemasta ja musiikista.

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautuminen viimeistään 15.6.2023.

Kirjailijakeskustelun jälkeen suosittelemme lämpimästi jatkamaan kesäiltaa ravintola PLATSissa, jossa pääsee nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta ja upeasta merinäköalasta. Ravintolassa on rajoitetusti paikkoja, joten kannattaa varata pöytä etukäteen.

VARAA PÖYTÄ

Lisätietoja: Ohjelmakoordinaattori Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi

Kuva: Kajsa Göransson