Luovuuden lauantai: Mukipaja

Hanasaari, Espoo

|
30.9.2023 13:00 - 16:00

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen Luovuuden lauantaihin!

Luovuuden lauantai: Sieni-taideteoksen inspiroima mukipaja 30.9.2023 klo 13–16

Mukipajassa tutustutaan Gunzi Holmströmin ulkoteokseen Sieni ja kuvitetaan muki Piia Kedon opastuksella. Tervetuloa mukaan!

Aloitamme luovuuden lauantain kierroksella Hanasaaren taidepuistossa ja tutustumme Sieni-teokseen, joka tallentaa sienirihmastojen ja puiden juurien välistä kommunikaatiota ja muuttaa sen musiikiksi. Opastus kestää n. 30 min.

Kuva: Uupi Tirronen

Tämän jälkeen vietämme 2,5 h Piia Kedon mukipajassa, joka on helppoon siirtokuvatekniikkaan perustuva suosittu tapa toteuttaa omaa luovuutta ilman paineita, hauskassa seurassa. Mukipaja on mainiota tekemistä ihan kaikille: pienemmätkin lapset onnistuvat aikuisen avulla mukien koristelussa, ja koululaiset onnistuvat jo aivan itsenäisesti. Kaikki mukipajan siirtokuvat ovat Piia Kedon kädenjälkeä. Työpajan jälkeen mukit menevät poltettavaksi, minkä jälkeen mukit ovat elintarvikekelpoisia, astiapesukoneen ja mikrouunin kestäviä. Valmiit työt ovat noudettavissa kahden viikon kuluttua poltosta Hanasaaresta tai Piia Kedon työhuoneelta.

Työpajan hinta on 42 €/henkilö sisältäen opastetun näyttelykierroksen ja yhden mukin sekä kaikki tarvittavat materiaalit. Lisämuki maksaa 15 €, ja sen voi ostaa paikan päällä työpajasta (rajoitettu saatavuus). Työpaja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta.

Lisätietoja: ohjelmakoordinaattori Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi

Bannerikuva: Uupi Tirronen