PERUUTETTU: Luovuuden lauantai: Sapluunamaalaus 2.0

Hanasaari, Espoo

|
4.4.2020 10:00 - 15:00

Tapahtuma on peruutettu.

Koronaviruksen ja sen nopean leviämisen vuoksi olemme Hanasaaressa päättäneet peruuttaa kaikki tapahtumat 6.4.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeita ja peruutamme tarvittaessa lisää ohjelmaa.

Tulemme vielä erikseen olemaan yhteydessä kaikkiin, jotka ovat ilmoittautuneet peruutettuihin tapahtumiin.

Lue miten Hanasaaressa käsitellään koronavirustilannetta


Luento, lounas ja työpaja suomeksi

10.00-10:45 Galleri Hanaholmen
Näyttelyn esittely: Karin & Carl Larsson Kodin lämpö  –  Svenskt mys

10. 45-15.00 Työpaja: Sapluunamaalausta Carl ja Karin Larssonin tyyliin (sis. lounastauko 11.30-12.30 ja iltapäiväkahvi), tila: Tetra

Työpaja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille. Tutustumme sapluunamaalauksen mahdollisuuksiin ja tekniikoihin.Tavoitteena on oppia käyttämään sapluunatekniikkaa koristelussa ja sisustuksessa, edistyneemmät maalarit harjoittelevat kolmiväritekniikkaa. Työpajassa käydään läpi maalaustekniikka, opitaan leikkaamaan sapluunoita ja suunnitellaan niiden käyttöä esineiden ja tilojen koristemaalauksessa. Työpajan jälkeen osallistujat saavat mukaansa omat työnsä, sapluunamateriaalit ja ideoita omaan työskentelyyn. Työpajassa saat yksilöllistä ohjausta pienryhmässä.

Opettaja: Sinikka Siekkeli (sinikanpuujamuu.fi)
Sinikka Siekkeli on koristemaalari, huonekalupuuseppä ja toiminut yrittämisen ohella pitkään koristemaalauskurssien opettajana. Hän tuntee laajasti koristemaalauksen historian, väriopin sekä niiden monipuoliset mahdollisuudet sisustuksessa. Sinikan innostava tyyli rohkaisee kokeilemaan uutta.

Osallistumismaksu 98 € sisältäen näyttelyn esittelyn, työpajan, materiaalit, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Lisätietoja: ohjelmakoordinaattori Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi