Mimmit Peinttaa: Stencil-työpaja

Hanasaari, Espoo

|
21.8.2021 10:00 - 15:00

Stencil-työpaja suomeksi

Aikataulu:
Lauantaina 21.8.2021 klo 10-15 opastettu tutustuminen Tony Sjömanin näyttelyyn, pohjien maalaus ja luonnostelu sekä oman teoksen maalaus. Työpaja sisältää 30 min lounastauon. Kahvila & viinibaaristamme voi ostaa kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa lounastauolla.

Työpajan kuvaus:
Stencil-työpajassa pääset maalaamaan oman teoksesi Tony “Rubin” Sjömanin taiteen inspiroimana. Työpajan aikana suunnitellaan ja maalataan oma teos maalauspohjille katutaiteen tekniikoin katutaiteiljoiden opastuksella. Kotiin viemiseksi saat oman teoksesi mukaan. Työpajan ohjaa Mimmit peinttaa -taidekollektiivin taiteilija Viv Magia.

Työvälineet: spraymaali ja stencilit.

Osallistumismaksu 75 € sisältäen näyttelyn esittelyn, työpajan, kaikki maalaustarvikkeet ja suojavälineet.

Rajoitettu määrä paikkoja (max 10 hlö), jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 20.8.2021 alla olevasta linkistä tai täällä.

Työpajaa suositellaan kaikille yli 15 vuotiaille eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa kokemusta.

Opetuskieli on suomi.

Tony ”Rubin” Sjöman

Ruotsinsuomalainen, nykyään New Yorkissa asuva ja työskentelevä muraalitaiteilija Tony ”Rubin” Sjöman saapuu kiertueelle Suomeen kesällä 2021. Kiertue liittyy Sjömanin syntymäkaupungin Göteborgin 400-vuotisjuhlaan, ja sen aikana Sjöman maalaa muraalit Hanasaaren galleriaan Espooseen ja Göteborgin ystävyyskaupunkeihin Turkuun sekä Ouluun.

Mimmit peinttaa

Vuonna 2017 perustettu Mimmit ry on kaupunkikulttuuriyhdistys, joka tukee ja rohkaisee naisia toteuttamaan unelmiaan. Yhdistys tuottaa erilaisia matalan kynnyksen hankkeita urbaanin kaupunkikulttuurin saralla osallistujille ilman yläikärajaa. Toiminta pyrkii antamaan turvallisen ja tasa-arvoisen ympäristön harrastamiseen, sekä tukee ja työllistää jo ammatissaan kokeneempia naistaiteilijoita ja -artisteja katutaiteen sekä musiikin saralla.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, ylläpitää ja kehittää kaupunkikulttuurista toimintaa, vakiinnuttaa naistaiteilijoiden asemaa omalla taidekentällään, sekä vahvistaa katutaiteen ja rapmusiikin asemaa. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yli 13-vuotiaat tytöt, naiset ja muun sukupuoliset nuoret.

 

Lisätietoja: ohjelmakoordinaattori Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi