TULEVAISUUDEN KOULU

Finlandsinstitutet, Snickarbacken 4, Tukholma

|
18.3.2024 13:00 - 17:00

Tervetuloa seminaariin Tukholmassa!

Tulevaisuuden osaaminen – koulussa ja yhteiskunnassa

Tervetuloa Tulevaisuuden koulu -seminaarisarjan ensimmäiseen osaan Tukholmaan 18.3 klo 13–17 (Ruotsin aikaa). Seminaari on Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen ja Suomen Tukholman-instituutin välinen yhteistyöprojekti. Tilaisuus striimataan suorana. Rekisteröityminen on välttämätön myös osallistuessasi seminaariin digitaalisesti. 

Hyvä koulutus on ratkaisevassa osassa yhteiskunnan toimivuuden kannalta. Koulutus luo samalla pohjan henkilökohtaiselle resilienssille joka antaa yksilölle mahdollisuuden kohdata ja käsitellä jatkuvasti muutoksessa olevan yhteiskunnan haasteita.  

Viime vuosina sekä Suomen että Ruotsin koulutusjärjestelmät ovat kohdanneet suuria ulkoisia haasteita. Poliittiset muutokset, yhteiskunnan kasvavat luokkaerot, sekä oppilaiden että vanhempien muuttuneet asenteet ja jatkuva digitaalinen muutos vaikuttavat koulujen ja koulutuksen perustaviin mahdollisuuksiin ja edellytyksiin. Mitkä ovat tulevaisuuden koulun ja koulutuksen tarpeet ja kompetenssit? Minkälaiset ovat haasteet ja ratkaisut?  

Seminaarin kielinä ovat ruotsi ja englanti. Tilaisuus on maksuton, ja se lähetetään suorana myös verkossa. Rekisteröityminen on välttämätön myös osallistuessasi seminaariin digitaalisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11. maaliskuuta.Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja ja yhteydenotot:Anna Nummi, Suomen Tukholman-instituutin koulutusvastaavaanna.nummi(at)finlandsinstitutet.se

Janne Wikström, Hanasaaren projektipäällikkö
janne.wikstrom(at)hanaholmen.fi