Demokratiakiertue: Digitalisaatio ja monitasoinen demokratia Suomessa ja Ruotsissa

Online

|
16.3.2021

Tervetuloa ajankohtaiseen webinaariin!

HanaAcademy, joka on Hanasaaren tutkimus- ja koulutuspoliittinen yhteistyöprojekti, järjestää kevään 2021 aikana online-keskusteluja useissa Ruotsin ja Suomen yliopistoissa demokratiatutkijoiden kanssa heidän ajankohtaisista tutkimustuloksistaan.

Professori Elin Wihlborg (Linköpingin yliopisto) ja professori Timo Aarrevaara (Lapin yliopisto) keskustelevat tutkimustuloksistaan digitalisaation ja demokratian välisistä yhteyksistä Suomessa ja Ruotsissa.

He etsivät vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Kuinka digitalisaatio ja automatisaatio vaikuttavat kansalaisten käsityksiin maantieteellisesti määritellyistä eri tasoista demokratioissamme? Ja kuinka kansalaisidentiteettimme ja osallisuutemme demokratiaan muuttuu, kun osallistumme digitaalisesti ja käytämme erilaisia sähköisiä palveluja?

Webinaari on osa Hanasaaren demokratiakiertuetta 2021, jossa demokratiateemoihin paneutuneet tutkijat suomalaisista ja ruotsalaisista yliopistoista kohtaavat online-keskustelussa. Keskustelu käydään ruotsiksi, mutta kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös suomeksi ja englanniksi.

16.3.2021 klo 14.00-15.00 (Suomen aikaa), klo 13.00-14.00 (Ruotsin aikaa)


Kieli: ruotsi. Kysymyksiä voi esittää myös suomeksi ja englanniksi.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 16.3.2021 klo 10 (Suomen aikaa), klo 9 (Ruotsin aikaa)
Ilmoittautuneille lähetetään linkki keskusteluun aamupäivällä 16.3.2021

Lisätietoja: Projektipäällikkö Janne Wikström, janne.wikstrom(at)hanaholmen.fi