Digitaalinen kirjailijatapaaminen: Jonas Gardell ja Malin Kivelä

Online

|
22.10.2020 18:00 - 18:45

Hanasaari toteuttaa digitaalisten kirjailijakohtaamisten sarjan ruotsalaisten ja suomalaisten kirjailijoiden kanssa syksyllä 2020.

Jonas Gardell & Malin Kivelä

Torstaina 22.10.2020 klo 18 Suomen aikaa (klo 17 Ruotsin aikaa)

Hanasaaren kirjailijakeskustelujen sarjan toisessa osassa suomalainen toimittaja ja kirjailija Malin Kivelä haastattelee Jonas Gardellia, joka on paitsi kirjailija myös Ruotsin suosituin koomikko ja teologian kunniatohtori. Keskustelun kieli on ruotsi.  

Jonas Gardellin uusin teos, Ehdottoman rakkauden muistolle, on kuvaus Gardellin suvusta, sen salaisuuksista sekä äärimmäisestä petoksesta – ja kaiken kestävästä rakkaudesta. Ennen kaikkea se kertoo Gardellin äidistä Ingegärdistä, äidinrakkaudessaan ehdottomasta naisesta, joka ei suvainnut heikkoutta ja avuttomuutta.  

Jonas Gardell on tuottelias kirjailija, käsikirjoittaja ja koomikko. Gardellin trilogia Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin nousi julkaisuvuonna 2012 tapaukseksi kaikissa Pohjoismaissa. Trilogiaan perustuva sarja näytettiin televisiossa myös Suomessa.   

Malin Kivelä on kirjoittanut neljä romaania, kolme lastenkirjaa ja näytelmiä. Hänen uusin romaaninsa Sydän kertoo äidistä, jonka vastasyntyneellä lapsella on vaikea sydänvika. Nainen joutuu tilaan, jossa muu elämä loittonee ympäriltä kuin jättimäinen vetäytyvä aalto. Kivelä on palkittu Svenska Ylen kirjallisuuspalkinnolla 2013 ja 2019 

Keskustelu järjestetään webinaarina torstaina 22.10. klo 18–18.45 Suomen aikaa. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ennakkoon 

Ilmoittaudu viimeistään 21.10.2020 alla olevasta linkistä tai tästä.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki keskusteluun aamupäivällä 22.10.

Digitaalisten kirjailijatapaamisten sarja toteutetaan Otavan Kirjasäätiön tuella.

Tervetuloa!

 

Kuva Gardell: Stellan Herner. Kuva Kivelä: Niklas Sandström/Förlaget