Kuukauden pohjoismainen elokuva klo 15.30: Pako yli rajan

Hanasaari, Espoo

|
2.11.2020 15:30 - 17:06

Elokuvan ennakkonäytös. Virallinen Suomen ensi-ilta 4.12.2020. Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Elokuvan esittelee levittäjä Klas Fransberg Kino Screen Illusions LTD:ltä ja elokuvan ohjaaja Johanne Helgeland.

Pako yli rajan (Flukten over grensen)

Johanne Helgeland, Norja ja Ruotsi (2020) 96 min, K7
Kieli: norja, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

Toinen maailmansota, joulukuu 1942. Sarah ja Daniel ovat juutalaisia ja heitä odottaa karkottaminen norjasta. He piiloutuvat kellariin toisen perheen luona, jossa asuun saman ikäisiä lapsia Otto ja Gerda. Kun heidän vanhemmat paljastuvat ja heidät pidätetään ei talossa ole kuin lapsia. Otto ja Gerda päättävät auttaa uusia ystäviänsä ja he pakenevat saksalaisia sotilaita lumisten metsien halki päämääränä ruotsi. Siitä tulee pako elämästä ja kuolemasta. Onneksi he tapaavat hyviä auttajia matkan varrella. Mutta kehen he voivat todella luottaa? 

Elokuva Pako yli rajan on seikkailuelokuva, joka pohjautuu historiallisiin tapahtumiin. Se on elokuva pelosta, luottamuksesta ja ystävyydestä sekä pienten ihmisten suuresta rohkeudesta. 

Elokuva on saavuttanut suuren suosion Norjassa.

Elokuva näytetään Hanasaaren suuressa auditoriossa ja teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin elokuviin Hanasaareen! Auditorion 240 paikasta tulemme täyttämään ainoastaan 90. Tästä syystä järjestämme elokuvasta kaksi näytöstä.

Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Tervetuloa!


Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 saakka.

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholiton) 18,00€
  • Kahvi & pulla 6,00€
  • Popcornpussi 5,00€

Nyt voit myös tehdä ennakkotilauksen (viimeistään 30.10. klo 12.00) välttääksesi jonotusta tästä.

Tervetuloa pohjoismaisten makujen äärelle!


Varaa elokuvaliput tästä tai alla olevasta linkistä  |  Tilaa tarjoiluja ennakkoon tästä