Kuukauden pohjoismainen elokuva klo 18.00: Beware of Children

Hanasaari, Espoo

|
6.9.2021 18:00 - 20:40

Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Beware of Children (Barn)

Dag Johan Haugerud, Norja, Ruotsi (2019) 157 min, K12 (Huomioi pitkä elokuva!)
Kieli: norja, tekstitetty englanniksi

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon voittaja 2020

13-vuotiaan pojan kuolema koulun välitunnilla pistää oslolaisen lähiön sekaisin. Koska välituntivalvoja ei ollut paikalla on luokkatoveri Lykke ainoa, joka tietää, mitä todella tapahtui. Lykke selittää, että tapahtui onnettomuus, mutta pian huhut alkavat levitä. Tilannetta ei helpota se tosiasia, että edesmenneen Jamien isä on paikallinen oikeistopoliitikko, kun taas Lykken isä on työväenpuolueen kansanedustaja, jolla on salasuhde koulun rehtorin kanssa.

Beware of Children palkittiin Göteborgin elokuvajuhlien pääpalkinnolla 2020. Elokuva etenee rauhallisesti, mutta ravistelee katsojaansa koko matkan. Se kuvaa yhteisön pyrkimystä selviytyä tapahtuneesta ja yrityksestä jatkaa elämää. Elokuva kysyy, miksi nykypäivän nuorille asetetaan niin korkeita vaatimuksia, kun aikuiset laskevat itsensä toistuvasti lasten tasolle.

Elokuva näytetään Hanasaaren suuressa auditoriossa ja teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin elokuviin Hanasaareen! Auditorion 240 paikasta tulemme täyttämään ainoastaan 25. Tästä syystä järjestämme elokuvasta kaksi näytöstä. Toinen näytös on klo 14, lue lisää tästä.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Tervetuloa!


Varaa elokuvaliput tästä tai alla olevasta linkistä