Kuukauden pohjoismainen elokuva klo 18.00: Yhdet vielä

Hanasaari, Espoo

|
4.10.2021 18:00 - 20:00

Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Yhdet vielä (Druk)

Ohjaaja: Thomas Vinterberg, tanska (2020), 115 min, K-12

Kieli: tanska, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

 

Elokuva on voittanut parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar-palkinnon sekä parhaan käsikirjoituksen, parhaan miespääosan ja parhaan ohjauksen European Film Awards -palkinnot.

Yhdet vielä on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä.

Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan 0,5 promillen humalassa. Neljän ystävyksen porukka, kaikki lukion opettajia, päättävät kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen jähmeän olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusiin sfääreihin, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.

Tanskassa suurmenestykseen nousseen elokuvan on käsikirjoittanut nimekäs työpari Thomas Vinterberg (Jahti, Kommuuni) ja Tobias Lindholm ja sen pääosassa nähdään karismaattinen Mads Mikkelsen, joka palaa tämän elokuvan myötä takaisin Vinterbergin ohjaukseen ensimmäistä kertaa sitten Jahti-elokuvan.

Elokuva näytetään Hanasaaren suuressa auditoriossa ja teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin elokuviin Hanasaareen! Auditorion 240 paikasta tulemme täyttämään ainoastaan 50%.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.