Luovuuden lauantai: Muotokuvia yllättävistä materiaaleista

Hanasaari, Espoo

|
9.10.2021 10:00 - 12:15

Tervetuloa suomenkieliseen taidetyöpajaan!

Opettajat: Anna-Mari Vierikko ja Laura Kahlos

Työpaja järjestetään osana TaiteiIijat O ja Fiber Art Swedenin järjestämää yhteisnäyttelyä Länk – Link – Linkki Hanasaaren kulttuurikeskuksen galleriassa syksyllä 2021. Lue lisää näyttelystä tästä.

Omakuvat ovat arkipäiväinen ilmiö. Somefeedistäsi voi vielä puuttua keittiön kuivatarvikekaapin raaka-aineista tai luonnosta löytyvistä materiaaleista tehty omakuva. Tässä työpajassa tehdään itsestä tai kaverista kuvaa hymyssä suin.

Työpajan opettajat ovat varanneet mukaan monenlaisia materiaaleja muotokuvien tekemiseen, mutta mukaan voit ottaa sinulle tärkeän asian tai esineen kuin myös omia kuivatarvikkeita, mausteita ja ompelukorin yllätysnyssykät. Voit tehdä muotokuvan myös välipalastasi!

Työpaja sopii kaikenikäisille, myös perheen pienimmille.

Työpajan jälkeen Viinibaaristamme voi ostaa kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko työpaja ajan. Tulethan Hanasaareen vain täysin terveenä.