Mötesplats Samhällssäkerhet

Kistamässan, Tukholma, Ruotsi

|
19 - 20.3.2024

Pohjoismaiden suurin kohtaamispaikka kaikille kokonaisturvallisuuden parissa työskenteleville.

Mötesplats Samhällssäkerhet järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 ja se on kohtaamispaikka kaikille kokonaisturvallisuuden ja puolustuksen parissa työskenteleville. Tapahtuma tarjoaa kaksi täyttä päivää osaamisen kehittämistä Kistamässanilla Tukholmassa seminaariohjelman, messujen ja verkostoitumisen kautta alan ammattilaisten kanssa.

Hanasaari on tänä vuonna tapahtuman yhteistyökumppani. Tuemme järjestäjää seminaariohjelman laatimisessa. Messuosastollamme järjestämme keskusteluja kriisivalmiuden ja kokonaisturvallisuuden parissa toimivien ruotsalaisten ja suomalaisten kanssa.

Kahdenvälinen, kaikki yhteiskunnan osa-alueet kattava Hanaholmen-aloite käynnistettiin vuonna 2021 vahvistamaan kahdenvälistä yhteistyötä siviilivalmiudessa ja varautumisessa.

Aloite keskittyy kolmeen erityiseen osaan;

  1. Maiden kriisivalmiusjärjestelmien, -menettelyjen ja ajankohtaisten asioiden tuntemuksen lisääminen.
  2. Syventämällä ja luomalla henkilökohtaisia maa- ja sektorirajat ylittäviä kontakteja.
  3. Yhteistyön ja koordinoinnin kehittäminen tulevien kriisien varalta.

Mötesplats Samhällssäkerhet -tapahtumassa tulemme korostamaan, miten kahden maan välinen yhteistyö luo lisäarvoa. Olet lämpimästi tervetullut osastollemme F:21. Messuille on vapaa pääsy. Osallistuaksesi seminaariohjelmaan tulee sinun ostaa lippu. Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta.

Lue lisää Mötesplats Samhällssäkerhet-sivuilta tästä (ruotsiksi)

Lisätietoja antaa johanna.hannus(at)hanaholmen.fi