Mötesplats Samhällssäkerhet

Kistamässan, Stockholm, Sverige

|
19 - 20.3.2024

Nordens största mötesplats för alla som arbetar med samhällssäkerhet och totalförsvar.

Mötesplats Samhällssäkerhet startades 2015 och är en mötesplats för alla som arbetar med samhällssäkerhet och totalförsvar. Mötesplatsen erbjuder två heldagar med kompetensutveckling på Kistamässan i Stockholm genom ett seminarieprogram, en mässa och genom nätverkande med branschfolk.

Hanaholmen är i år en samarbetspartner till Mötesplats Samhällssäkerhet. Vi stödjer arrangören i uppbyggnaden av seminarieprogrammet samt genom att vid vår utställarplats föra diskussioner med personer som är aktiva inom krisberedskap och totalförsvar i Sverige och Finland.

Hanaholmen har sedan 2021 bedrivit det civila krisberedskapsprogrammet Hanaholmen-initiativet för att stärka och utveckla den civila krisberedskapen i Finland och Sverige. Programmet fokuserar på tre specifika delar;

  1. Öka kunskapen om ländernas krisberedskapssystem, förfaranden och aktuella frågor.
  2. Förbättra de personliga kontakterna över sektorer och gränser.
  3. Identifiera möjligheter till stärkt samarbete och samordning inför framtida kriser.

Under Mötesplats Samhällssäkerhet kommer vi att föra fram hur samarbete skapar mervärde för två länder. Varmt välkommen att besöka oss vid utställarplats F:21. Det är gratis att besöka mässan. För att delta i seminarieprogrammet behöver du köpa en biljett. Anmäl dig via knappen nedan.

Läs mera på Mötesplats Samhällssäkerhets sidor här

För mera information, kontakta johanna.hannus(at)hanaholmen.fi