PERUUTETTU: Ruotsalais-suomalainen poliitikkokeskustelu: Baylan & Lintilä

Hanasaari, Espoo

|
23.3.2020 13:00 - 14:00

Tapahtuma on peruutettu.

Koronaviruksen ja sen nopean leviämisen vuoksi olemme Hanasaaressa päättäneet peruuttaa kaikki tapahtumat 6.4.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeita ja peruutamme tarvittaessa lisää ohjelmaa.

Tulemme vielä erikseen olemaan yhteydessä kaikkiin, jotka ovat ilmoittautuneet peruutettuihin tapahtumiin.

Lue miten Hanasaaressa käsitellään koronavirustilannetta


Parhaita ystävyksiä, mutta myös kilpailijoita: Miten Suomen ja Ruotsin taloudellinen menestys taataan tulevaisuudessa?

Kauppasota, brexit, huipputeknologian kilpailu Aasiassa. Miten Suomen ja Ruotsin elinkeinoelämä onnistuu reagoimaan huiman nopeasti kehittyvään toimintaympäristöön? Miten maamme yritykset voivat pysyä elinvoimaisina Ystadista Utsjoelle?

Suomen elinkeinoministeri Mika Lintilä ja Ruotsin elinkeinoministeri Ibrahim Baylan vaihtavat kokemuksia ja ajatuksia Hanasaaren poliitikkodialogissa. Juontajana toimittaja ja tuottaja Kai Jaskari Ylestä.

Suomi ja Ruotsi ovat molemmat avoimia, vientiteollisuuden menestyksestä riippuvaisia talouksia. Yrityksiä myös omistetaan ristiin yli Pohjanlahden. Mutta monilla elinkeinoelämän toimialoilla maat ovat myös toistensa pahimpia kilpailijoita. Millaisia ratkaisuja Suomen ja Ruotsin hallituksilla on siihen, että molemmat maamme pysyvät yritysten toimintaedellytyksiltään, taloudeltaan, osaamiseltaan ja houkuttelevuudeltaan kansainvälisen kilpailun kärkikahinoissa?

Hanasaari haluaa tiivistää Suomen ja Ruotsin välistä poliittista vuoropuhelua järjestämällä yleisölle avoimia poliitikkodialogeja suomalaisten ja ruotsalaisten päättäjien välillä. Haluamme kohdistaa katseen tulevaisuuteen ja etsiä yhdessä ratkaisuja kiperiin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Tervetuloa!

Kieli: Suomi ja ruotsi. Simultaanitulkkaus.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Tina Räihä, tina.raiha(at)hanaholmen.fi

Kuva Lintilä: Eduskunta. Kuva Baylan: Kristian Pohl/Government Offices of Sweden