Svenskaa ja finskaa Seinäjoella

Frami, Seinäjoki

|
31.10.2022 12:00 - 17:00

Tervetuloa seminaariin Suomen kaksikielisyydestä ja kansalliskielten opetuksesta!

Svenska veckan -teemaviikon aikana järjestetään kaksikielinen seminaari ”Svenskaa ja finskaa Seinäjoella” maanantaina 31.10.2022 klo 12.00-17.00 Framilla Seinäjoella. Päivän aiheina ovat Suomen kaksikielisyys ja kansalliskielten opetus.

Seminaari on maksuton ja osallistujille tarjotaan lounas sekä cocktailtarjoilu päivän päätteeksi. Kielilähettiläät ry ja Svenska nu -verkosto järjestävät seminaarin yhdessä Pohjola Nordenin, Svenska föreningen i Östermyran, Seinäjoen kaupungin sekä Hanasaaren kanssa. Seminaarin mahdollistaa Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan maakuntarahasto.

Ohjelmaan kuuluu kansanedustajien paneelikeskustelu, jossa keskustellaan aiheesta ”Kaksikielisyyden ja kotimaisten kielten opiskelun merkitys alueille”, Kielilähettiläät ry:n projektiesitys, Svenska nu -verkoston käytännön kokemuksia ja esimerkkejä ystävyyskoulutoiminnasta, tietoa Kielisaarekkeet-hankkeesta, työpajoja ja paljon muuta.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kielikysymyksistä Suomessa ja siitä, miten kansalliskielten opetusta voidaan parantaa ja mitä menetelmiä on jo saatavilla. Seminaari on myös erinomainen tilaisuus keskustella mahdollisesta yhteistyöstä muiden osallistujien kanssa.

Lataa ohjelma tästä.

Lisätietoja:

Pertti Kinnunen
pertti.kinnunen(at)netikka.fi
p. 040 534 0875

Marika Ojala
marika.ojala(at)seinajoki.fi
p. 050 517 9867