Sverigepaket 2023

Hanasaari, Espoo

|
13.11.2023 12:00 - 16:00

Tietopäivä korkeakouluopiskelijoille Suomessa

Työ ja opiskelu naapurimaassa

Sverigepaket on vuosittainen informaatiopäivä Ruotsista suomalaisille korkeakouluopiskelijoille. Tapahtuman järjestää Svenska nu-verkosto ja Sverigekontakt i Finland. Tämän vuoden Sverigepaket järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 12.00–16.00 Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on työ ja opiskelu naapurimaassa. Puhujina toimivat Emil Welvestam ja Mia Berglund, jotka kertovat opiskelustaan ja työstään Suomessa ja Ruotsissa.

Osallistujilla on myös mahdollisuus harjoitella ruotsin kielen taitojaan hauskassa pelissä, joka vie osallistujat kierrokselle kulttuurikeskukseen. Kierroksen aikana opiskelijat pääsevät muun muassa puhumaan Ruotsissa asuneiden henkilöiden kanssa ja saavat tutustua Hanasaaren ruotsalais-suomalaiseen kulttuurikeskukseen.

Tapahtuma huipentuu Simon Zionin konserttiin. Suomalaistaustainen Simon tuli tunnetuksi Ruotsissa osallistuessaan Ruotsin Idols-kilpailuun 2015.  Biisien välillä Simon kertoo kokemuksistaan Ruotsin musiikkiteollisuudesta.

Kieli: ruotsi

Seminaari järjestää Svenska nu-verkosto,  Hanasaari ja Sverigekontakt i Finland.

Katso koko ruotsinkielinen ohjelma tästä.

Tutustu ennakkotehtäviin opiskelijoiden kanssa tästä. 

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautuminen viimeistään 5.11.2023, alla olevan linkin kautta.