Taiteilijatapaaminen ja tutustumiskierros Länk – Link – Linkki -näyttelyyn Hanasaaressa

Galleri Hanaholmen

|
4.11.2021 17:00 - 18:30

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja osaan sen taiteilijoista!

Yleisölle avoimessa taiteilijatapaamisessa torstaina 4.11. päästään tutustumaan lähemmin suomalais-ruotsalaiseen yhteisnäyttelyyn kolmen siihen teoksia luoneen taiteilijan opastuksella.

Tervetuloa torstaina 4.11. yleisölle avoimen taiteilijatapaamisen ja tutustumiskierroksen Länk – Link – Linkki -näyttelyyn Hanasaaressa. Taiteilijatapaamisessa ovat paikalla näyttelyn taiteilijoista Elina Laitinen ja Veera Tamminen, sekä etäyhteyden kautta myöskin Piia Lieste. Kaikki kolme taiteilijaa ovat Taiteilijat O ry:n jäseniä. Heidän työpareinaan on ollut näyttelyn ruotsalaisia taiteilijoita.

Tämä ajankohtainen näyttely Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa on kahden taideteollisen alan taiteilijajärjestön – suomalaisen Taiteilijat O:n ja ruotsalaisen Fiber Art Sweden:in – yhteistyön tulos. Yhteisnäyttelyyn osallistuu yhteensä 15 taideteollisen alan taiteilijaa, ​​​​​jotka ovat yhdistysten jäseniä. Molempien yhdistysten jäsenet liikkuvat laajasti kuvataiteen, muotoilun ja käsityön alueilla. Jäsentaiteilijoiden työskentelylle on keskeistä vahva suhde käytettyyn materiaaliin. Materiaali määrittää usein myös teosten konkreettista ja käsitteellistä sisältöä. Taiteilijat suunnittelivat näyttelyn temaattisen sisällön yhdessä ryhmänä sekä taiteilijoista muodostuvien parien kesken.

Lue lisää näyttelystä tästä!