Kuukauden pohjoismainen elokuva: Inland

Hanasaari, Espoo

|
7.3.2022 18:00 - 19:30

Tervetuloa! Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Inland

Ohjaaja: Jon Blåhed, SE, K-7, 90 min.

Kieli: ruotsi, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

Nuori nainen Tukholmasta päättää muuttaa poikaystävänsä kanssa tämän kotikunnille Norrlannin sisämaahan. Suhde poikaystävään päättyy äkisti jo ennen, kun he ehtivät perille ja edessä on suuri päätös. Nainen päättää suhteen päättymisestä huolimatta muuttaa pohjoiseen ja hankkii itselleen työpaikan ruokakaupasta. Uusi kotikaupunki koostuu kuitenkin aivan uudenlaisista ja vieraista koodeista. Ovia ei lukita, ryypätään hotellissa viikonloppuisin ja autolla ajetaan jäällä. Miten selvitään ulkopuolisuuden kanssa ja päästään osaksi uutta yhteiskuntaa?

Elokuva perustuu kirjailija Elin Willowsin kirjaan Inlandet joka maalaa kuvan nuoresta sielusta ilman suuntaa elämässä. Sisäinen matka hahmottuu ulkomaailman dramaattisista tapahtumista sekä pienistä onnen tunteista/ loistoista/ .

 

Elokuvanäytöksen jälkeen järjestämme kirjailijakeskustelun Elin Willowsin kanssa Hanasaaren Viinibaarissa. Willows työskentelee kulttuuritoimittajana Svenska Yle:llä ja hänen esikoisromaaninsa Inlandet julkaistiin vuonna 2018. Willows varttui Ruotsissa mutta asuu nykyään Vaasassa. Hänen toinen romaaninsa Nya namn julkaistiin vuonna 2021. Keskusteluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja on avoin kaikille.

 

Elokuvalippujen varaus aukeaa 7.2.2022 klo 9.

 

VARAA LIPUT TÄSTÄ

 

Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 saakka. Huomioithan, että Toast Skagenin voi tilata vain ennakkoon!

  • Toast Skagen & Cava 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholiton) 18,00€
  • Kahvi & pulla 6,00€

Ennakkotilaus aukeaa 7.2.2022. Tee ennakkotilauksesi tästä.

Kasvomaskisuosituksesta johtuen tilaus nautitaan viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvan.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Elokuva näytetään yhteistyössä Svenska nu-verkoston ja Walhallan kanssa.