PERUUTETTU: Kuukauden pohjoismainen elokuva klo 15.00: Echo

Hanasaari, Espoo

|
7.12.2020 15:00 - 16:19

Tapahtuma on peruutettu.

Uusien koronarajoitusten vuoksi olemme päättäneet perua elokuvanäytökset vuoden 2020 osalta.


ECHO (Bermál)

Rúnar Rúnarsson, Islanti (2019) 79 min, K7
Kieli: islanti, tekstitetty englanniksi

Echo on elokuva, joka koostuu 56 lyhyestä kohtauksesta, joilla ei ole muuta ilmeistä yhteyttä kuin se, että kaikki kohtaukset ajoittuvat joulun ja uudenvuoden tienoille. Toinen yhteys on Islanti, mutta narratiivia ei tästä elokuvata kannata etsiä.

Rúnarsson asettaa taidokkaasti peränjälkeen kuvia elämästä Reykjavikissa, luoden yhtenäisen maailman näyttäen Islannin monimuotoisuuden.

Yhdessä kuvassa kaupan työntekijät tyhjentävät viimeisen myyntipäivän ohittaneita elintarvikkeita roskakoriin, ja hetkeä myöhemmin näytetään joulun leipäjono. Joillain on tyylikkäästi sisustetut kodit, mutta pienyrittäjän lainaneuvottelu pankin kanssa ei onnistu millään, vaikka hän vakuuttaa, että joulun myynneillä hän pystyisi helposti kuittaamaan erääntyneet laskut.

Upeat maisemat ja mielenkiintoiset ihmiskohtalot nivoutuvat yhteen vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Kauniiden maisemien keskellä Rúnarsson ei arkaile näyttää, että Islannin idylliin mahtuu myös pahaa oloa sekä lämmintä, jouluista tunnelmaa.

Elokuva näytetään Hanasaaren suuressa auditoriossa ja teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin elokuviin Hanasaareen! Auditorion 240 paikasta tulemme täyttämään ainoastaan 70. Tästä syystä järjestämme elokuvasta kaksi näytöstä.

Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Tervetuloa!


Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 saakka.

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholiton) 18,00€
  • Kahvi & pulla 6,00€
  • Popcornpussi 5,00€

Nyt voit myös tehdä ennakkotilauksen (viimeistään 3.12. klo 12.00) välttääksesi jonotusta tästä.

Tervetuloa pohjoismaisten makujen äärelle!


Varaa elokuvaliput tästä tai alla olevasta linkistä  |  Tilaa tarjoiluja ennakkoon tästä