KUUKAUDEN POHJOISMAINEN ELOKUVA: Kohti ääretöntä

Hanasaari, Espoo

|
1.11.2021 18:00 - 19:20

Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Kohti ääretöntä (Om det oändliga)

Ohjaus: Roy Andersson, ruotsi (2020), 76 min. K12.

Kieli: ruotsi, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

 

Roy Anderssonia on kutsuttu pohjoismaiden kurjuuden kuninkaaksi. Anderssonin maailmassa ollaan samanaikaisesti proosallisen yleviä ja ryvetään kurjuuden pohjamudissa. Kaiken takana on sydämellinen nauru ihmisyydelle. Onko tämä Roy Andrerssonin viimeinen pitkä elokuva?

Unenomainen naisääni johdattaa meidät elämän suurien ja pienten tapahtumien ääreen; pariskunta leijuu sodan runteleman Kölnin päällä, isä pysähtyy solmimaan tyttärensä kengännauhat kaatosateessa ja kolme teinityttöä tanssii kahvilan edessä. Roy Anderssonin uusi elokuva on elämän ja olemassaolon kaleidoskooppi.

Varaa liput tästä

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 saakka. Huomioithan, että Toast Skagenin voi tilata vain ennakkoon!

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholiton) 18,00€
  • Kahvi & pulla 6,00€
  • Joulutorttu & talon omena-inkivääriglögi (alkoholiton) 10€

Nyt voit myös tehdä ennakkotilauksen viimeistään 30.10. klo 12.00 välttääksesi jonotusta tästä

Kasvomaskisuosituksesta johtuen tilaus nautitaan viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvan.

 

Elokuva näytetään yhteistyössä Svenska nu-verkoston ja Walahallan kanssa.