Månadens nordiska film: Om det oändliga

Hanasaari, Espoo

|
1.11.2021 18:00 - 19:20

Biljetter till filmvisningen kan bokas på denna sida.

Om det oändliga

Regi: Roy Andersson, sverige (2020), 76 min. F12.

Språk: svenska mend finsk och svensk textning

 

Andersson har kallats kungen av eländet i Norden. Som ett överflöd av liv påminner Om det oändliga oss om skörheten och skönheten i vår existens. Och med den i åtanke påminner oss om att upprätthålla denna ändlösa skatt och föra den vidare. Är detta Roy Andrerssons sista långfilm?

Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.

Boka biljetter här.

Vi följer aktivt med utvecklingen av situationen med coronaviruset och följer finska regeringens restriktioner och myndigheternas rekommendationer. I alla våra utrymmen finns desinfektionsmedel för händerna. Vår städning är ytterst noggrann och följer såväl myndigheternas som hotell- och restaurangbranschens egna riktlinjer. Vi rekommenderar användning av munskydd under hela visningen. Vänligen stanna hemma om du känner dig sjuk. Här kan du bekanta dig med alla våra säkerhetsåtgärder.

 

Café & vinbar

Hanaholmens café & vinbar lockar besökare med sitt sortiment av drycker och tilltugg innan eller efter filmvisningen fram till kl. 24. Toast Skagen kan beställas endast i förhand!

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholfri) 18,00€
  • Kaffe & bulle 6,00€
  • Jultårta & husets äppelglögg med ingefära (alkoholfri) 10€

Du har även möjlighet att förhandsbeställa servering senast 30.10 kl. 12 och undvika köandet. Köp i förväg här! På grund av munskyddsrekommendationen avnjuts serveringen i vinbaren före eller efter filmen.

Filmen visas i samarbete med nätverket Svenska nu och Walhalla.