Kuukauden pohjoismainen elokuva: Tigrar

Hanasaari, Espoo

|
2.5.2022 18:00 - 20:00

Tervetuloa! Näytöksen liput voi varata tältä sivulta.

Tigrar

Ohjaaja: Ronnie Sandahl, SE, K-12, 116 min.

Kieli: ruotsi ja englanti, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

 

Kun ruotsalainen jalkapalloilija Martin Bengtsson myytiin 16-vuotiaana italialaiseen suurseuraan, hänen suuri unelmansa toteutui. Elokuva Tiikerit on tositarina unelmasta – suurista areenoista, juhlista ja nopeista autoista – mutta myös teollisuudesta, jossa ei enää ollut kyse voittamisesta tai häviämisestä, vaan selviytymisestä. Elokuva perustuu Martin Bengtssonin omaelämänkerralliseen romaaniin ”I skuggan av San Siro”.

Pääosaa esittävä ahvenanmaalainen Erik Enge on ehdolla vuoden parhaaksi miesnäyttelijäksi Guldbagge-elokuvagaalassa. Tigrar on myös ruotsin Oscar-ehdokas.

 

 

Kahvila & viinibaari

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ennen tai jälkeen elokuvanäytöksen aina klo 24 saakka. Huomioithan, että Toast Skagenin voi tilata vain ennakkoon!

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholiton) 18,00€
  • Kahvi & pulla 6,00€

Tee ennakkotilauksesi tästä.

Kasvomaskisuosituksesta johtuen tilaus nautitaan viinibaarissa ennen tai jälkeen elokuvan.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia. Kaikista tiloistamme löytyy desinfioiva käsihuuhde. Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä hotelli- ja ravintola-alalle luotuja omavalvontaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko näytöksen ajan. Tulethan elokuviin vain täysin terveenä. Voit tutustua muihin poikkeusajan toimenpiteisiimme täällä.

Elokuva näytetään yhteistyössä Svenska nu-verkoston ja Walahallan kanssa.