Luovuuden lauantai: Merimaisemat – piirustustyöpaja

Hanasaari, Espoo

|
4.5.2024 10:00 - 14:00

Tervetuloa Luovuuden lauantaihin!

Luovuuden Lauantai: Merimaisemat – piirustustyöpaja
Piirustustyöpaja meren äärellä

 4.5.2024 klo 10–14

Kuva kuvataiteilija Petra Innasesta.Tule tutustumaan kuvataitelija Petra Innasen johdolla Hanasaaren upeaan merimaisemaan ja Chorus sinensis -näyttelyyn, joka on merimetsoille omistettu teos. Näyttelyssä kysytään: Onko merimetso laulun arvoinen?

Työpajassa pohdimme, kenelle maisema kuuluu. Voiko ihminen julistautua sen omistajaksi ja tehdä sille mitä haluaa? Luonto on koetuksella tämän päivän maailmassa.

Teemme havaintoja maisemasta katsellen, tehden muistiinpanoja ja piirtäen. Havainnosta tehty piirustus jättää muistijäljen maisemasta. Minkälainen muisto syntyy piirtäen? Onko se valokuvantarkka? Vai kenties abstrakti muisto tuulesta iholla?

Sään salliessa työskentelemme ulkona, mutta voimme myös siirtyä sisään työskentelemään, jos siltä tuntuu.

Petra Innanen on kuvataiteen maisteri, joka on opettanut ja ohjannut vuodesta 1992. Hänen omat pääasialliset ilmaisukeinonsa ovat maalaus, piirustus ja esitystaide.

Piirustustyöpajan osallistumismaksu on 36 €/osallistuja. Työpajassa saat paperia, mutta ota mukaan omat piirustusvälineet (lyijykyniä, tusseja ym.). Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta.

Lisätietoja: ohjelmakoordinaattori Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi

Bannerikuva: Luonut AI.

Ilmoittaudu tästä