Cookalong på Åbo Mat- och vinmässa

Åbo Mat- och vinmässa

|
1.10.2021 16:00 - 16:30

Välkommen till vårt program i Åbo

Ur Sveriges och Finlands månghundraåriga gemensamma historia har det uppstått ett spännande kök. På Mat- och vinmässan i Åbo berättar Kökschef Lukas Hemnell om den speciella blandning av svensk och finsk matkultur som präglar Restaurang Plats på Hanaholmen. Recepten i kokboken Restaurang Plats – nordisk gastronomi från Hanaholmens kök, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer för alla som är nyfikna på den nya nordiska gastronomin. Programledare: Tara Junker. kokboksförfattare.

Läs mera på Åbomässans hemsida: www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/ruoka-ja-viinimessut-ohjelma/