Hanaholmen på Järvaveckan

Spånga, Sverige

|
12 - 13.6.2019

Hanaholmen är med på Järvaveckan första gången

Hur påverkar EU oss medborgare, och hur påverkar vi EU:s arbete? Hur kommer jag märka av resultatet av Europaparlamentsvalet och de nya topptjänstemännen som skall tillsättas i Bryssel? Hur söker jag själv jobb i framtiden? Blindrekrytering är just nu den hetaste trenden och sker redan nu i olika former i både privata och offentliga organisationer. Vad betyder det för mig? Följ med till Järvaveckan och träffa beslutsfattare, företagsledare och stockholmare.

Hanaholmens program @Järvaveckan

På scenen

 • onsdag 12.6 kl. 14.30-15.30: Europa och jag
  Hur påverkar EU oss medborgare, och hur påverkar vi EU:s arbete? Hur kommer jag märka av resultatet av Europaparlamentsavalet, och de nya topptjänstemännen som ska tillsättas i Bryssel? Hur kommer det finska ordförandeskapet i EU:s ministerråd beröra mig?
  Medverkande: Liisa Talonpoika, ambassadör, Finlands ambassad i Stockholm Ylva Nilsson, journalist, Karin Flordal SKL Lina Arvidsson, Sveriges ungdomsrepresentant i EU
  Moderator: Ylva Pettersson, UI
  Arrangörer: Hanaholmen och Utrikespolitiska institutet
 • torsdagen 13.6 kl. 14.30-15.30: Blindrekrytering för en inkluderande och hållbar arbetsmarknad
  Blindrekrytering är just nu den hetaste trenden internationellt för att minska diskriminering och skapa en fördomsfri rekrytering. Blindrekrytering sker redan i olika former i både privata och offentliga organisationer. Målet är att kompetensen ska stå i fokus och inom HR-tech världen boomar det med nya lösningar för detta.
  Medverkande: Harri Ketamo, styrelseordförande, Headai, Seher Ylimaz, VD, Difference, Sinikka Valtonen, HR direktör, Åbo stad och Mimmi Rönnqvist, ordförande, Saco
  Moderator: Mikael Ahtokari, Direktör, Dittmar & Indrenius
  Arrangörer: Hanaholmen och Dittmar & Indrenius

I tältet

 • onsdag 12.6 kl. 16.00-18.00 – Politikersnacket
  Intressanta korta intervjuer (ca 10-15 min) med politiker om Finland och samarbetet och allt som har med våra länder att göra!
 • onsdag 12.6 kl. 16.00-18.00 – Idéjakten Sverige ♥ Finland
  Har du en idé om hur vi kunde föra våra länder närmare varandra? Besök då vårt tält och pitcha din idé och kanske just den blir ett nytt projekt! Allt du behöver göra är posta din idé & snygg bild på kärlek på instagram med #hanaholmen och hänga upp din idé på väggen i vårt tält!
 • torsdagen 13.6 kl, 16.00-17.00 – Kända sverigefinnar
 • torsdagen 13.6 kl, 17.00-18.00 – Tandem Leadership Alumni mingel
  Tandem Leadership är på plats på Järvaveckan för första gången. Välkommen till vårt tält och mingla med Tandem alumner från programmen 2013-2018

Läs mera: Program – Järvaveckan – Dagens Nyheter

Vi ses på Spånga IP!