Hanaholmens barnboksdag

Hanaholmen, Esbo

|
22.4.2023 11:00 - 15:00

Lässtunder och upplevelser på Hanaholmen!

Kom med på Hanaholmens barnboksdag för hela familjen lördagen den 22 april kl. 11-15. Hela dagen är avgiftsfri och kräver ingen förhandsanmälning. Böcker, bilder, verkstäder, sagor, teater och animationer på svenska och finska.

Under dagen uppträder bland annat Mimmit/Mimmit på svenska med en tvåspråkig musikföreställning och Teater Kojan bjuder på två teaterföreställningar: Mikko Mallikas panee töpinäksi på finska, och Vi och Vilda väsen på svenska. Under hela dagen kan du delta i olika verkstäder och uppleva 3D-animationer tillsammans med Aalto-universitetet, eller varför inte lyssna på högläsning med barnboksförfattare och skådespelare. På plats även Mumintrollet, Helmet biblioteket och bokhandeln Rosebud. Du kan ta poesibussen mellan Björkholmens metrostation och Hanaholmen. Se hela programmet nedan. Välkommen!

Ladda ner hela programmet här

Hanaholmens restaurang PLATS serverar en barnvänlig buffé för hela familjen mellan kl. 11:30-14. Pris: Vuxna 20€, barn i 4-11 år 10€ och de minsta äter gratis. Välkommen och njut!

Tilläggsinformation: Programkoordinator Tyra Therman, tyra.therman@hanaholmen.fi