Skapa en lördag: Illustrationsverkstad

Hanaholmen, Esbo

|
12.3.2022 13:00 - 15:00

Välkommen till en illustrationsverkstad!

Ledare: Linda Bondestam  

I samband med utställningen Barnboksillustrationer i Hanaholmens galleri arrangerar vi roliga, tvåspråkiga verkstäder för hela familjen.

Besök utställningen bli inspirerad och kom med och skapa underbara, fasansfulla och märkvärdiga figurer tillsammans med illustratören Linda Bondestam, som också medverkar i utställningen. Vi gör egna figurer i spännande material och berättar historier med bilder.

Linda Bondestam är barnboksförfattare och illustratör. Hon arbetar även med animation och teater. I utställningen får vi ta del av Bondestams värld av djur ur den prisbelönta boken “Silkesapans skratt”, skriven av Annika Sandelin

I utställningen Barnboksillustrationer i Hanaholmens galleri visas två utställningshelheter tillsammans – en från Sverige och en från Finland. Den svenska utställningshelheten, vars titel är En hyllning till barnboken, utgår ifrån 17 skäl för bilderbokens viktigaste betydelse. Den finländska utställningshelheten, med titeln Bilderbokens väsen, bjuder åskådaren fysiskt in i bilderbokens värld. Läs mera om utställningen här.

Galleri Hanaholmen har öppet dagligen kl.10-20, fritt inträde.

 

Verkstaden är kostnadsfri och passar hela familjen!

 

Välkommen till Hanaholmen, vår underbara restaurang PLATS och mysiga café & vinbar. Läs mera här.

Tilläggsinformation: Programkoordinator Tyra Therman, tyra.therman(at)hanaholmen.fi